Een televisie kopen – Couple Goals

The title says it all. Momenteel wonen vriendlief en ik ongeveer een jaar samen in ons appartementje in het centrum van de mooie stad achter de duinen. En natuurlijk heeft precies na een jaar onze televisie het begeven. Nu moet ik toegeven dat ik hier niet echt verdrietig om kan zijn, want ik heb dat ding altijd afschuwelijk lelijk gevonden. Maar, zoals mijn moeder altijd zegt: een gegeven paard mag je nooit… bla bla bla. Kortom, niet zeiken en gewoon blij zijn met wat je hebt gekregen. ‘Jammer genoeg’ is het afschuwelijke ding nu kapot en dat betekent: TV WINKELEN!

We gaan even terug naar een jaar geleden. Mijn vriend en ik zijn dus het stel dat NIET samen een IKEA tafel, bank of kast in elkaar kan zetten. Ik vind dat het niet snel genoeg gaat, hij weigert de instructies te lezen. Ik word boos omdat hij een plank er verkeerd om inzet en er niet meer uitkrijgt en hij wordt chagrijnig omdat ik geïrriteerd raak. Eindelijk staat het meubelstuk op de juiste plek en dan besluit ik dat het toch niet bij de inrichting past. Maakt het nog gezelliger. Hoe dan ook, terug naar het televisie winkelen.. Ik was vastbesloten dat dit ons wel zou lukken.

Vriendlief bekijkt alle specificaties van elke televisie op het internet en ik kijk naar welke het mooiste in de woonkamer past qua inrichting. Gelukkig ben ik niet zo moeilijk, want alles is beter dan het afschuwelijke ding wat we hadden. Een paar dagen van tripjes naar de Media Markt, Cool Blue en BCC gaan voorbij en elke webwinkel die televisies verkoopt wordt in die tijd grondig onderzocht. Vriendlief praat over HDMI aansluitingen en USB poorten en ik mompel eens in de zoveel tijd ‘ja, je hebt helemaal gelijk’ (iets wat hij natuurlijk niet vaak hoort).

De dag voor wij besluiten de knoop door te hakken, krijg ik een enorme roze zachte eenhoorn van vriendlief. Als cadeautje. Momenteel zijn we een paar maanden verder en ik ben er van overtuigd dat het een chantagemiddel was, aangezien ik zo gefocust was op het zachte pluizige ding dat ik hem de televisie heb laten uitkiezen. Hoe dan ook, na wat heen en weer geschreeuw over dat we ECHT een NIEUWE televisiemeubel moeten hebben en dat we ECHT geen NIEUWE gaten gaan boren in de muur, staat onze televisie nu al een paar maanden zonder kleerscheuren in ons geliefde huisje.

En zo genieten we regelmatig van datenights met hapjes, drankjes en natuurlijk Netflix op onze prachtige Samsung Curved televisie. Als dat geen liefde is..

26236399_938404276310477_1342871499_o
Op maandag kijken we natuurlijk Holland Next Top Model!

Liefs,

Gina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s