Klikkie – Het foto abonnement van nu

De meeste onder ons kennen het wel: je wilt een app downloaden en je mobiele telefoon vertelt je voor de zoveelste keer dat je geheugen vol is. Op datzelfde moment baal je ontzettend van jezelf dat je nog steeds geen extra geheugenkaartje hebt gekocht. Helaas, het is al te laat en je moet opnieuw door je telefoon gaan om ruimte vrij te maken.

Nadat je een tijdje hebt gekeken en hebt besloten dat je de H&M Webshop, Reclamefolders EN de Thuisbezorgd apps echt niet van je telefoon kunt halen, ga je richting de fotogalerij. Je scrollt verder naar beneden en 95 foto’s van je weekendje Barcelona in 2015 verdwijnen naar de prullenbak. “Ze staan vast nog wel ergens in een cloud of op Instagram” denk je bij jezelf. Hoe dan ook, we weten allemaal dat de foto’s van Barcelona’15 de komende 10 jaar niet bekeken worden, want ze staan niet meer op hét apparaat wat je altijd bij je draagt: je telefoon.

We hebben allemaal abonnementen: voor sportscholen die nooit gebruikt worden, voor tijdschriften die nooit gelezen worden en voor je televisie waar je toch nooit naar kijkt, want NETFLIX. Maar, wat nou als er een abonnement zou zijn wat je wel kunt gebruiken? Eentje waarbij je de leukste foto’s van de maand uitkiest en deze gratis thuisbezorgd krijgt. Dan heb je KLIKKIE nodig. Hét opkomende en vernieuwende foto abonnement van 2018. Met Klikkie weet je zeker dat die foto’s van je vriendinnen, vakanties en selfies ook echt bewaard blijven.

 

 

Het enige wat je moet doen is elke maand via je telefoon de foto’s uploaden die je thuis wilt ontvangen. Er worden 8 soorten foto’s geprint: 1 XL foto, 3 medium foto’s, 3 ‘mini’ foto’s en een fotostrip met 3 foto’s. Je hebt 3 soorten abonnementen: maandelijks (7,95 p/m), halfjaar abonnement (47,50 p/halfjaar) en een jaarlijks abonnement waarbij je ook een fotoboek ontvangt (94,95). Alles is inclusief verzendkosten. Je gaat er van uit dat er aan de kwaliteit niets ontbreekt, maar wanneer je toch niet tevreden bent kun je dit aangeven en krijg je een nieuwe foto opgestuurd. (Momenteel is het (nog) niet mogelijk om de grootte van foto’s aan te passen of het aantal foto’s wat je wilt laten printen).

 

 

Kortom, als jij een lekker ouderwets fotoboek wilt maken, iemand wil verassen met een setje geprinte foto’s of wanneer je eindelijk dat lege prikbord wilt opvullen.. Probeer Klikkie dan nu!

Voor meer informatie: www.klikkie.nl / www.facebook.com/klikkie

Liefs,

Gina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s