Mijn favoriete series op Netflix

Ik kijk veel films. Ik kijk nog meer series. Veel meer series. Ik vind het heerlijk om na een nachtdienst nog even een aflevering te kijken of ’s ochtends tijdens het klaarmaken. Ook vinden Ben en ik het heerlijk om een dag op de bank te hangen en alleen maar series te kijken. Dus genoeg inspiratie om een lijstje met mijn favorieten te maken!

Mijn all time favorieten

 1. Game of Thrones (Oeps, deze staat niet op Netflix)
 2. Modern Family
 3. The Blacklist
 4. La Casa de Papel
 5. Gossip Girl

Mijn top 12 van series op Netflix

 1. Queen of the South
 2. The Big Bang Theory
 3. The Sinner
 4. Suits
 5. Jane the Virgin
 6. Orange is the new Black
 7. The Fresh Prince of Bel Air
 8. Dynasty
 9. The Good Wife
 10. The Good Place
 11. Friends
 12. Good Girls

Deze series staan nog op mijn kijklijst!

 1. Vis a Vis (Ben ik nu mee bezig!)
 2. Sons of Anarchy
 3. The Walking Dead
 4. The Good Doctor
 5. Handmaid’s Tale

Wat zijn jouw favoriete series op Netflix? Ik heb nog veel meer series die ik met jullie wil delen, alleen die staan niet allemaal op Netflix! Ben je hier toch benieuwd naar? Volg me dan op Instagram (@dzjieen) en houd mijn stories in de gaten.

Liefs,

Gina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s