Update over de afgelopen maanden

Hee hallo, daar ben ik weer. Oeps. Ik heb twee verschillende buien als het om mijn blog gaat. Veel schrijven en veel inspiratie of geen inspiratie en absoluut geen zin om te schrijven. En de afgelopen tijd bleef ik een beetje hangen in het laatste..

Ik heb het even terug gekeken en mijn laatste blog heb ik geschreven in oktober. We zijn nu alweer 5 maanden verder. Maar ik heb een goed excuus, er is in de tussentijd namelijk heel veel veranderd in mijn leven. Dus hierbij een update!

In november zijn we naar Sri Lanka en de Malediven geweest. Ben en ik hebben hier ontzettend veel gedaan, te gekke dingen beleefd en de blogs komen sowieso online. Helaas hebben we nog steeds geen tijd gehad om alle 5000 foto’s uit te zoeken en om ons filmpje in elkaar te flansen, BUT THE BLOGS ARE COMING.

Toen was het alweer december en was ik jarig. Als verassing zijn we 4 dagen naar Disneyland Parijs geweest. Heb ik al gezegd dat ik de liefste vriend ever heb? Ook hierover moet ik nog steeds schrijven, want de kerstsfeer in Disneyland is zo sprookjesachtig en ik wil jullie de beste tips geven, zodat jullie net zo kunnen genieten als ik.

Ergens tussen de Malediven en Parijs kregen we een berichtje of we een huisje wilde bekijken in Rotterdam Blijdorp. De buurt waar ik ben opgegroeid en waar wij ontzettend graag naar toe wilden verhuizen.. Het leek te mooi om waar te zijn. Een huis met een bad, extra kamers + een tuin! Check, check, check. Om een lang verhaal kort te maken: wij zijn op 29 december, nadat we onze feestdagen klussend door hebben gebracht, verhuisd naar Rotterdam! Hoe romantisch, op de dag dat Ben en ik 5 jaar samen waren.

Op 31 december zei ik mijn baan bij Holland Casino op om op 1 februari te starten met mijn nieuwe baan bij een Van Der Valk Hotel. Dat deden we er ook nog even tussendoor.

Vriendlief reed ondertussen dagelijks heen en weer naar Den Haag, Rijswijk en Scheveningen. Hij was aan het solliciteren voor een nieuwe baan in Rotterdam en vanaf 1 maart was dit ook het geval. Hij heeft een baan gevonden als accountmanager! Binnen 4 maanden hebben we een compleet ander leven opgestart. En ik kan jullie vertellen, het voelt ontzettend goed.

Ondertussen is het 25 maart en is de wereld in de ban van het Corona virus, want dit raakt ons allemaal. Het voelt soms een beetje als het einde van de wereld, zeker wanneer je jouw oma niet meer op kan zoeken en je weet dat ze moeilijk alleen kan zijn. Wanneer je vriendin is bevallen van de mooiste baby ooit en je niet op kraamvisite kan. Wanneer je gewoon een paar boodschappen wil halen bij de AH op de hoek, maar je angstaanvallen krijgt door alle paniek rondom dit nieuws.

Maar het is niet het einde. Gelukkig zijn er telefoons en weet jouw oma dat je niet langskomt om haar eigen veiligheid en de baby van je vriendin is net zo mooi via Facetime als in het echt. De meeste mensen hebben nog steeds het geld om boodschappen te doen, ook al worden het misschien B-merken ipv A-merken. En ik ben gezegend met het feit dat al mijn vrienden en familie nog steeds een dak boven hun hoofd hebben en gezond zijn. Want gezond zijn, is het allerbelangrijkst. En daar worden we nu allemaal weer even van bewust.

Het gaat even niet meer om de reis, maar het gaat erom of je wel veilig thuiskomt.

Liefs,

Gina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s