Over

Lieve iedereen, Een nieuw jaar, een nieuwe start. Een nieuw begin van mijn vernieuwde website. Wie zit er achter Dzjieen?

Gina Bravenboer. Of te wel Dzjieen. 24 jaar oud. Woont samen met haar vriend en twee katjes in Rotterdam. Heeft een zwak voor alles wat zacht en pluizig is. Gek op haar moeder en broertje. Probeert minstens 24 boeken per jaar te lezen. Ziet zichzelf als één van de grappigste personen op de wereld. Kan behoorlijk vermoeiend zijn. Denkt eveneens dat ze enorme zelfkennis heeft. Stopt voor leguanen, muizen, duiven en alle andere dieren die net voor haar auto willen oversteken. Kan niet zonder gezelligheid. Wilt ooit een wereldreis maken. Gossip Girl is haar favorite guilty pleasure. Is er van overtuigd dat de zin ‘we hebben genoeg kaarsen’ niet klopt. Kan niet tegen oneerlijkheid. Vindt het onmogelijk om haar Twitter up-to-date te houden. Wilt dat het 365 dagen per jaar zomer is. Heeft maar één doel in het leven, namelijk gelukkig zijn.

“I am not lost. I am on my way”

46167443_1150280901789479_405990210380234752_n Liefs,

P.S. Zie je ergens een (spel)fout? Is er iets mis met de website? Heb je enige feedback, tips of trucs? Wil je samenwerken of heb je ideeën over hoe Dzjieen nog succesvoller kan worden? Laat het me weten en stuur een e-mail naar dzjieen@gmail.com!